Program

18.00

Kapunyitás, pezsgős fogadás
Zongora és ének: Jazzymotions

18.50

Báli nyitány, Himnusz

18:55

Ünnepi köszöntő beszédek

19:20

Vacsora

19:45

Szulák Andrea énekel

21:30

Nyitótánc – Südi Iringó

21.45

Tánczene – The Glamorous Company

0:00

Tombola

02.00

Programzárás

Fellépők

A báli program az előzetesen meghirdetett fellépőkön túl meglepetés elemekkel lesz gazdagabb, a vacsora utáni időtöltést pedig szerencsejáték-terem, fűtött szivarterasz, valamint több kiállító étel- és italkóstolói teszik teljessé.

InfoBál 2018 - Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

Az este háziasszonya Dr. Csisztu Zsuzsa, ismert televíziós személyiség, gyakorlott műsorvezető. Emellett sportjogi szakjogász és a Magyar Olimpiai Bizottság tagja.

InfoBál 2018 - The Glamorous Company

The Glamorous Company

Az Orfeum, az Alcatraz és a Jazzy Pub állandó fellépői. Velük dolgozik a Wellhello, Takács Nikolas, Tolvai Renáta és Molnár Ferenc Caramel is. Tagjai győztesei és dobogósai a Montreux-i Jazz versenynek, mottójuk: “Live music on a higher level”.

InfoBál 2018 - The Glamorous Company
InfoBál 2018 Szulák Andrea

Szulák Andrea

1994-ben az év énekesnője. 10 saját albummal büszkélkedhet, dolgozott a Neotonnal és a Räpülőkkel. Ő képviselte Magyarországot az 1993-as Eurovíziós Dalfesztiválon, később pedig több országos TV-csatornán is saját műsort kapott.

InofBál 2018 Jazzymotions

Jazzymotions

A két fős formáció tagjai: Farkas Antal OTDK győztes zongoraművész, zenekarvezetőként nemzetközi zenekari verseny győztese, és Káli Gergely, a Gárdonyi Géza Színház színművésze. Előadásaikban a hangulatos éjszakai bárok jazzy világa és a színházi légkör keveredik.

InofBál 2018 Jazzymotions
InfoBál 2018 Südi Iringó

Südi Iringó

Több profi táncversenyt is megnyert már. Sokak számára az RTL Klub Szombat esti láz című műsorából ismerős. A Művésznő produkciója színházi jellegű, könnyed kikapcsolódást nyújt, a végén negyed órás, közös táncra hívva a vacsoravendégeket!

InfoBál 2018 - Program - Fellépők