Program

Az est házigazdája: Csisztu Zsuzsa
18.00

Kapunyitás, pezsgős fogadás
Zongora és ének: Jazzymotions

18.50

Báli nyitány, Himnusz

18:55

Ünnepi köszöntő beszédek

19:20

Vacsora

19:45

Az ESTEL Vonósnégyes előadása

21:30

Nyitótánc – Feverdance Produkció

21.45

Tánczene – The Glamorous Company

0:00

Tombola

0:20

Bónusz Buliindító Tánc Show

02.00

Programzárás

Jazzymotions

A két fős formáció tagjai: Farkas Antal OTDK győztes zongoraművész, zenekarvezetőként nemzetközi zenekari verseny győztese, és Káli Gergely, a Gárdonyi Géza Színház színművésze. Előadásaikban a hangulatos éjszakai bárok jazzy világa és a színházi légkör keveredik. Az InfoBálon többek közt a nemes egyszerűséggel csak “The Voice”, avagy az “Ol’ Blue Eyes” néven emlegetett zenei óriás, Frank Sinatra dalai csendülnek fel előadásukban. A „My Way” egy egyedi, szívhez szóló zenei élmény, kiváló felvezetésként szolgálva az InfoBál nyitótáncához és a fergeteges táncesthez.

ESTEL Vonósnégyes

Az ESTEL Kamarazenekar tagjai mind évtizedes múltú, díjakkal elismert művészek, akik a legmagasabb minőségben játszanak komolyzenei műveket. Vonósnégyesük repertoárjában elsősorban Strauss művek szerepelnek, előadásaikkal garantáltan felejthetetlen zenei élményben részesítik közönségüket itthon és külföldön egyaránt. Az ESTEL Vonósnégyes önálló előadásán túl, az InfoBál nyitótáncához, a bécsi keringőhöz is méltó zenei kíséretet biztosít!

Feverdance

A Feverdance csoportot professzionális versenytáncosok alkotják, többszörös országos bajnokokkal és külföldi szuperprodukciók sztárjaival. Molnár Andrea az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának is győztese, de mindannyian a zene és szórakoztatás megszállottjai. Ők nyitják a parkettet bécsi keringővel, majd garantáltan meghozzák az InfoBál vendégeinek táncos kedvét a könnyed latin táncokkal!

The Glamorous Company

Az Orfeum, az Alcatraz és a Jazzy Pub állandó fellépői. Velük dolgozik a Wellhello, Takács Nikolas, Tolvai Renáta és Molnár Ferenc Caramel is. Tagjai győztesei és dobogósai a Montreux-i Jazz versenynek, mottójuk: „Live music on a higher level”.

Balázs Márk és Keresztszegi Ramóna Maja

Latin amerikai versenytáncosok, akik országos és területi bajnoki címekkel rendelkeznek, emellett több nemzetközi táncverseny döntőbe is bejutottak. Latin tánc show-val készülnek, amivel a tombolahúzás után, garantáltan meghozzák mindenkinek a táncos kedvét!

Csisztu Zsuzsa

Az este háziasszonya Dr. Csisztu Zsuzsa, ismert televíziós személyiség, gyakorlott műsorvezető. Emellett sportjogi szakjogász és a Magyar Olimpiai Bizottság tagja.

2017 - Program - InfoBál